Firma Deratizare , Dezinsectie si Dezinfectie in Constanta.


Cabinet Medical Veterinar Dr. Negoiță Valentin furnizor servicii de DDD  si consultanta legislativa sanitar-veterinara  pentru judetul Constanta. 


De ce noi ? Fie ca este vorba de spatii locuibile, spatii comerciale sau industriale, putem preveni sau rezolva problemele cauzate de daunatori intr-un mod eficient si de durata. Suntem o firma cu capital integral privat, cu peste 30 de ani de experienta in domeniul sanitar-veterinar.

Principiul nostru: mentinerea serviciilor la standarde ridicate prin calificare profesionala continua, echipamente si consumabile de actualitate si nu in ultimul rand preturi echilibrate – oferind accesabilitate, fara sa priveze beneficiarul de dreptul sau la servicii de calitate.


Lista cu tarife standard la vedere si posibilitatea obtinerii unei oferte personalizate completand formularul de cerere de oferta. Acceseaza pagina cu tarife

Servicii complete de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pentru persoane fizice si juridice. Actiuni de combatere si preventie a daunatorilor la cerere sau conform contractelor incheiate

Neplacerile cauzate de a o parte din daunatori pot fi evitate din start. Aflati mai multe informatii accesand libraria cu daunatori.


Informatii utile

  •  La ce intervale se fac operatiunile de dezinsectie si deratizare?

Vezi raspuns >>

  • Cum se calculeaza costul unei interventii?

Vezi raspuns >>